Adresa de email

Contacte

Întrebări frecvente

 

Nu s-a putut conecta la contul dvs. Ce să fac?

Dacă nu vă puteți conecta la contul dvs., vă recomandăm să vă schimbați parola. Accesați https://www.cautbona.com/reset și introduceți adresa de e-mail. Acum mergeți la căsuța de e-mail și urmați instrucțiunile.

 

Cum pot plăti pentru calitatea de membru?

Puteți plăti abonamentul cu un card bancar sau prin contul PayPal. Spuneți-ne dacă plata eșuează. Scrieți-ne la support(at)cautbona.com

 

Cum să reziliați calitatea de membru?

Vă puteți rezilia calitatea de membru oricând conectându-vă la contul dvs. și accesând secțiunea de setări https://www.cautbona.com/options. În partea de sus a paginii, veți vedea un buton care vă va dezactiva abonamentul de membru. După ce faceți clic pe acesta, abonamentul dvs. va fi încheiat. Dacă vă dezabonați, calitatea de membru va rămâne în vigoare până la sfârșitul perioadei pentru care ați plătit, dar nu se va reînnoi ulterior.

 

De ce a fost taxat contul meu?

Abonamentul la Cautbona.com se reînnoiește automat până când utilizatorul îl încetează. Funcționează la fel ca Netflix sau orice alt serviciu de abonament. Utilizatorii sunt informați că abonamentul este reînnoit automat în momentul rezervării abonamentului. Dacă calitatea de membru nu mai este necesară, o puteți încheia în secțiunea de setări a contului dvs.: https://www.cautbona.com/options.

 

Dacă mă dezabonez, voi putea vedea în continuare contactele membrilor?

Dacă vă dezabonați, calitatea de membru va rămâne în vigoare până la sfârșitul perioadei pentru care ați plătit, dar nu se va reînnoi ulterior. Veți putea beneficia de avantajele abonamentului până la sfârșitul perioadei plătite.

 

De ce îmi văd informațiile în căutarea Google după ștergerea contului meu?

Google actualizează informațiile de pe serverele sale atunci când roboții lor revizuiesc o pagină web. Deci, dacă v-ați șters profilul, este posibil să vedeți în continuare anunțul dvs. în căutarea Google. Nu putem influența acest lucru. De obicei, vor dura 2 până la 3 săptămâni pentru ca toate datele să fie eliminate de pe Google.

 

support(at) cautbona.com

Ore de deschidere

I-V 9:00 - 17:00