Ana-Maria C.

Ana-Maria C.

București29 ani50-150 RON pentru o ora

Buna! Sunt o persoana calma si rabdatoare. Iubesc animalele. Ofer servicii de cazare și îngrijire pentru animăluțe de companie. Ofer seriozitate în ceea ce fac la care se adaugă și multă dragoste și atentie pentru sufletele care îmi trec pragul. Prin ceea ce fac încerc să creez pentru animăluț un spațiu și un ambient în care să simtă cât mai puțin lipsa stăpânului.
Am experiență în îngrijirea animalelor, fac acest lucru de cel putin 10 ani și am văzut că siguranța și încrederea pe care le-o ofer celor care se întorc la mine atunci când lipsesc de lângă animăluțul lor mă împlinesc în primul rând ca om.
Îmi place să am grijă de ele, am lucrat cu o iepuroaică și un porcușor de guineea la serviciul anterior în mod voluntar separat de atribuțiile și responsabilitățile postului, dar mai ales am crescut alături de animale și îmi place să am grijă de ele.
Am avut până acum patru pufoșenii: un motan, o pereche de periș și un porcușor de guineea. Mi-ar face o deosebită plăcere să am grijă de tovarășul dumneavoastră de companie

Telefon: vizibil doar pentru membri

FacebookInstagram

0 recomanda

Loc de munca

Timp: agreat de comun acord (poate incepe imediat)

Plata: 50-150 RON pentru o ora

Pet-sitter

Animale de companie

  1. Caini (1)

  2. Pisici

  3. Pasari

  4. Rozatoare

  5. Reptile

 

Talie caine

  1. Mica, pana la 10 kg

  2. Medie, 10-20 kg

  3. Mare, 20-40 kg

  4. Foarte mare, peste 40 kg

Educatie

Universitar

Institutie: Universitatea din Bucuresti

Specialitate: Psihologie

Cursuri: cursuri de prim ajutor

Limbi straine: Engleza, Spaniola, Romana