Adresa de email

Menajera in Suedia

ne-a venit ideea de a pune in legatura romanii stabiliti deja acolo cu cei care ar dori sa inceapa o noua viata intr-o tara unde munca chiar este apreciata si rasplatita asa cum trebuie. Da, exista o bariera de limba, dar zic eu ca o persoana tanara o poate depasi mai usor daca incepe cu un job de menajera sau bona. Evident ca daca aveti o calificare ok puteti sa incercati sa emigrati direct, desi cred ca un start in care ai deja un venit si o locuinta este mai usor decat sa o iei de la zero.

 

Locuri de munca – menajera in Suedia

 

Inca de la inceput ca dau un sfat: nu va ganditi la un loc de munca “la negru” caci nu prea merge in tarile nordice, deci nici in Suedia. Aici statul ofarea cam tot ce ti-ai dori, singura obligatie este sa fii corect, deci sa-ti platesti darile la stat pana la ultima coroana. Nu prea vezi rezident in Suedia nefericit, daca ai reusit sa te adaptezi la clima si modul lor de a fi, esti deja pe jumaatte suedez. Un loc de munca in curatenie zic eu ca e un bun start pentru cineva care nu stie limba. Intre timp te acomodezi, intri in sistemul lor si vei gasi cu siguranta ceva de facut pana la pensie. Ma indoiesc ca vei dori sa mai revii in Romania dupa cativa ani petrecuti intr-o tara civilizata.

 

Deci: daca ai nevoie de o menajera, lasa-ne un mesaj, date de contact si noi ne ocupam de restul. Cu cat vei da mai multe detalii, cu ata ne vom descurca mai usor si vom gasi persoanele potrivite.

 

Locuri de munca ca menajera in Suedia