Adresa de email

Locuri de munca ca bona in Bucuresti

Caut bona program 8-18:30 sau interna, salariu 2000, pentru fetița 1 an și 10 luni, doar activități legate de copil, Apărătorii patriei, București. Tel.0743140384. Disponibila imediat. [ Anuntul este dipsonibil si pe grupul site-ului pe FaceBook! ] Nu lasati mesaj, sunati!

 

Renee Tesileanu: Buna ziua! Caut bona pentru zona Tunari, avem o fetita de 1 an si 8 luni. Ne intereseaza o doamna dedicata si iubitoare de copii. Rog seriozitate maxima. Program de 4 sau 5 ore sau 8 ore de luni pana vineri. Pentru mai multe detalii, rog mesaj in privat. Multumesc!

 

Maria Cristina: Caut ajutor cu copiii sau prin casa, depinde de situatie intre 17:30-20:00 de 3 ori pe saptamana, in cartierul Aviatiei. Vrem o persoana deschisa, blanda, care sa faca parte din familie.

 

Stefy Rebe: Caut bona part-time pentru un copil de doi ani, 2 ore pe zi sa o ia de la cresa si sa stea in parc cu fetita , se va ocupa strict de copil! Zona Piata Minis (Titan) neaparat cu experienta, posibil nefumatoare si pana in 65 de ani sa poata tine pasul cu copilul! Sa fie disponibila in caz de imbolnaviri/vacante cand copilul nu poate merge la cresa! Program 17: 00-19:00! Neaparat colaborare pe termen lung!

 

Anunturi bone

 

Cristina Feroiu: Am experiență ca bonă de peste 10 ani, iubesc copiii,nu fumez,am lucrat cu copii incepand de la 4 luni,am lucrat și cu gemeni, atribuții strict copil, exclus menaj. Imi caut job full-time de 8 ore, incepind cu ora 9, doresc sa lucrez cu un singur copil, varsta minimă 2 ani, doar sectorul 2-3. Sunt disponibila incepind cu luna Septembrie. Am 46 de ani, nu fumez. Obligatoriu perioada de proba plătită sa vedem daca se acomodeaza copilul cu mine. Locuiesc in zona Pantelimon-Dobroesti