Adresa de email

Caut Bona

Site-ul CautBona.com este pe piata de profil de multi ani, intre timp am reusit sa avem o pagina de FaceBook si un grup, ambele foarte active in mediul online. Site-ul se adreseaza in principal particularilor, dar si firmelor de intermediere care doresc sa colaboreze cu noi. Firmele nu pot sa-si faca publicitate pe site sau in grupul nostru de pe FaceBook. Site-ul poate fi folosit atat pentru a gasi o bona cat si o menajera – dar trebuie specificat in anunt concret ce anume cautati – oferiti!

 

 

Asa cum vedeti site-ul CautBona.com este integrat cu site-ul de socializare FaceBook, deci puteti posta si aici folosind contul dumneavoastra! Astfel se va putea lua legatura direct prin intermediul FaceBook cu cel ce a postat anuntul. Pentru anunturile de pe site folositi datele de contact – in special telefon – sunati sau dati SMS. Trebuie s atineti mereu cont ca un comentariu e ok, insa de cele mai multe ori e mai bine sa luati dumneavoastra legatura cu ofertantul, aveti mai multe sanse sa va aleaga sau sa va raspunda la mesaj!

 

Cati o bona in Corbeanca? Posteaza un anunt, spune programul si conditiile de munca, cerintele, zilele libere – atentie! – daca sunt mai mult de 8 ore pe zi si 5 zile lucratoare pe saptamana sau 22 x 8 = 176 de ore lunar, sau nu oferiti carte de munca, va trebui sa platiti in plus [ recomandare! ], pentru ca omul sa-si plateasca singur pentru sanatate si pensie [ mai ales ca asigurarea de sanatate este obligatorie! ].

 

 

Vrei sa te angajezi ca bona sau menajera? Posteaza anunt pe site – in grupul nostru de pe FaceBook, cauta ce anunturi noi s-au mai postat pe site sau in grup, scrie mesaje celor interesati, spune conditiile tale – bona interna sau externa, in tara sau in strainatate, etc. Nu discutati in contradictoriu cu mamicile, bonele, etc. Nu va ajuta cu nimic, in general veti fi ocolita de angajatori, chiar daca aveti dreptate! Site-ul si grupul sunt create pentru voi, mamici sau bone, special ca sa gasiti mai usor ceea ce cautati, nu ca sa discutati in contradictoriu!

 

Nu cereti salarii exagerate, NU oferiti salarii mai mici decat minimul pe economie [ 1900 lei in 2018! ]. Atentie! acest salariu este pentru 8 pre pe zi si 2 zile libere pe saptamana! Evident ca in cazul in care se cer abilitati suplimentare, studii, menaj, etc. salariul trebuie sa fie corespunzator!

 

www.CautBona.com – un site pentru mamici si bone!