Adresa de email
Livia A.

Livia A.

București20 ani1 ani de experientade la 25 RON pentru o ora

Bună ziua! Mă numesc Livia și am vârsta de 19 ani. Sunt studentă în primul an la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, facultatea pe care am ales-o datorită pasiunii mele de a-i ajuta pe cei din jur. Am luat parte la multe proiecte de voluntariat cu diferiti copii, unde i-am ajutat să picteze, să își facă temele și am desfășurat joculețe. Am primit feedback pozitiv din partea copiilor, eu încercând mereu sa fiu atenta la toate nevoile lor, să îi fac să zambeasca și să fie deschisi să îmi spună dacă o activitate nu le place sau dacă au obosit. Am fost bonă pentru o fetiță de 6 ani timp de câteva luni de zile, iar mai apoi bonă ocazionala pentru gemeni de 1 an si 4 luni.

Sunt disponibilă să mă mulez conform dorințelor dumneavoastră astfel încât să ofer servicii cât mai potrivite pentru copil. Sunt o persoană deschisă și răbdătoare, mereu gata să ajute atunci când poate! Sunt veselă, zâmbitoare, încerc sa aduc o stare de bine in jurul meu, dar in acelasi timp știu să fiu responsabilă, punctuală și să fiu serioasă atunci cand este nevoie.

Putem să ne întâlnim de probă înainte pentru a vedea cum interacționez cu fiul/fiica dumneavoastră (consider că modul în care se simte copilul în preajma mea este cel mai important, încât să fie deschis să îmi spună când are nevoie de ajutor, când se simte rău sau dacă vrea să facem ceva anume). As putea pregăti mancarea pentru copil, dar cu un minim de instructaj inainte încat sa fie totul bine.

Aș fi disponibilă mai mult dupa-amiaza din cauza ca dimineata am ore la facultate. In weekend sunt disponibilă toată ziua.

Pentru a discuta mă puteți contacta pe whatsapp la numărul 0740 251 921.

Telefon: vizibil doar pentru membri

FacebookInstagram

0 recomanda
Loc de munca

Timp: agreat de comun acord (poate incepe imediat)

Plata: de la 25 RON pentru o ora

Au pair: neinteresat

Experienta: 1 ani

Bona
  • Pot lucra de acasa

  • Pot lucra cu persoane cu dizabilitati

  • Pot lucra cu animale

  • Pot iesi afara cu copiii

  • Pot face cumparaturi

  • Pot gati

  • Pot face curatenie

  • Am permis de conducere

  • Autoturism personal

  • Nefumator

 

As lucra cu

  1. Bebelusi, 0-1 ani

  2. Copii mici, 2-3 ani

  3. Prescolari, 4-6 ani

  4. Scolari, 7-11 ani

  5. Adolescenti, 12-18 ani

 

Pana la 1 copil

Educatie

Colegiu

Institutie: Facultatea de Psihologie și Științele Educației

Specialitate: Științe cognitive

Limbi straine: Engleza, Romana