Adresa de email
Andreea R.

Andreea R.

Galați17 anide la 15 RON pentru o ora

Bună ziua!
Numele meu este Andreea și sunt o adolescentă responsabilă și entuziastă, gata să ofer servicii de babysitting pentru familia dumneavoastră. Deși sunt la început de drum și nu am încă experiență profesională în acest domeniu, am o pasiune sinceră pentru îngrijirea copiilor și o dorință puternică de a învăța și de a mă dezvolta în acest rol.

De ce să mă alegeți pe mine?

1. Energie și entuziasm: Fiind tânără, am multă energie și entuziasm pentru a mă juca și a interacționa cu copiii. Pot aduce o atmosferă veselă și dinamică în casa dumneavoastră.

2. Responsabilitate și seriozitate: Chiar dacă sunt la început, sunt foarte responsabilă și serioasă în ceea ce privește îndatoririle mele. Îmi iau angajamentele în serios și sunt determinată să ofer cea mai bună îngrijire posibilă.

3. Empatie și răbdare: Am o natură empatică și răbdătoare, esențială pentru a lucra cu copiii și pentru a înțelege nevoile lor emoționale și fizice.

4. Cunoștințe bune de limba engleză: Sunt bună la limba engleză, ceea ce poate fi util pentru familiile care doresc ca cei mici să fie expuși la o a doua limbă sau pentru ajutor la teme în această limbă.

5. Flexibilitate și deschidere la feedback: Sunt deschisă la învățare și la feedback, gata să mă adaptez și să îmbunătățesc în mod constant modul în care îmi desfășor activitatea.

6. Ok cu animalele de companie și copiii mici: Mă simt confortabilă în preajma animalelor de companie și mă descurc bine cu copiii mai mici, asigurându-mă că primesc atenția și îngrijirea de care au nevoie.

7. Nu fumez: Sunt o persoană care nu fumează, asigurând astfel un mediu curat și sănătos pentru copiii dumneavoastră.

Deși sunt la începutul carierei mele de babysitter, sunt determinată să ofer cele mai bune servicii și să demonstrez că sunt demnă de încrederea dumneavoastră. Aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem și să începem această frumoasă colaborare!

Telefon: vizibil doar pentru membri

FacebookInstagram

0 recomanda
Loc de munca

Timp: agreat de comun acord

Plata: de la 15 RON pentru o ora

Au pair: neinteresat

Bona
 • Pot lucra de acasa

 • Pot lucra cu persoane cu dizabilitati

 • Pot lucra cu animale

 • Pot iesi afara cu copiii

 • Pot face cumparaturi

 • Pot gati

 • Pot face curatenie

 • Am permis de conducere

 • Autoturism personal

 • Nefumator

 

As lucra cu

 1. Bebelusi, 0-1 ani

 2. Copii mici, 2-3 ani

 3. Prescolari, 4-6 ani

 4. Scolari, 7-11 ani

 5. Adolescenti, 12-18 ani

Educatie

Liceu