Adresa de email
ParolaAi uitat parola?
FLORENTINA-PATRICIA S.

FLORENTINA-PATRICIA S.

București19 ani2 ani de experientade la 150 RON pentru o zi

Bună ziua! Numele meu este Staicu Florentina Patricia și sunt in cautarea unui job pe timpul verii (+ septembrie), iar din octombrie programul meu va suferi modificari, deoarece voi incepe facultatea, astfel ca voi dori o colaborare flexibila in acea perioada.
În primul rând, aș vrea să vă prezint câteva motive ce mă recomandă ca fiind o alegere potrivită pt acest job. Sunt o persoană sociabilă, prietenoasă si iubitoare. Îmi place să-mi petrec timpul in compania celor mici, de mică interacționând și având grija de ei, mama si sora mea lucrând in domeniu.
Pe de altă parte, sunt o persoană creativă, fiind timp de 2 ani coordonatoarea departamentului artistic al liceului meu și consider că acest lucru este un + deoarece îl pot învăța pe copil diferite lucruri printr-o manieră interactivă.
Un alt lucru reprezentativ despre mine este că am terminat unul dintre cele mai bune licee din tara, Colegiul National Gheorghe Lazar, am avut media 9,51 in bac, iar din toamna voi incepe Facultatea de Pedagogie.
Totodata, deși am o varsta frageda (19 ani jumatate), garantez că sunt o persoană serioasă și responsabilă. Timp de 2 ani jumatate am avut grija de o pereche de gemeni(2 baieti de cand aveau 4ani jumatate) si doi fratiori de 5 si 9 ani.
De asemenea, am facut parte dintr-o organizație de voluntariat( INTERACT CLUB BUCUREȘTI), unde am organizat evenimente, le am coordonat și am cautat sponsori pt acestea.
În al doilea rând, sunt o persoană înțelegătoare și săritoare. La nevoie, pot să vin și în afara programului stabilit să vă ajut, fiind o persoană implicată și făcând totul cu drag.
Sunt de părere că atunci când este vorba de a lucra cu un copil este importantă conexiunea pe care o creezi cu el. Astfel, dacă considerați că motivația si abilitățile mele sunt oportune pentru a obține acest job, mi-ar placea să vă cunosc și pe dvs. și pe cel mic.
. Aștept răspunsul dvs.! O zi frumoasă!

Telefon: vizibil doar pentru membri

FacebookInstagram

0 recomanda

Loc de munca

Timp: agreat de comun acord

Plata: de la 150 RON pentru o zi

Au pair: neinteresat

Experienta: 2 ani

Bona

 • Pot lucra de acasa

 • Pot lucra cu persoane cu dizabilitati

 • Pot lucra cu animale

 • Pot iesi afara cu copiii

 • Pot face cumparaturi

 • Pot gati

 • Pot face curatenie

 • Am permis de conducere

 • Autoturism personal

 • Nefumator

 

As lucra cu

 1. Bebelusi, 0-1 ani

 2. Copii mici, 2-3 ani

 3. Prescolari, 4-6 ani

 4. Scolari, 7-11 ani

 5. Adolescenti, 12-18 ani

Educatie