Adresa de email
FLORENTINA-PATRICIA S.

FLORENTINA-PATRICIA S.

București21 ani2 ani de experientade la 25 RON pentru o ora

Bună ziua! Numele meu este Florentina și imi ofer serviciile in a avea grija de copilasi.
În primul rând, aș vrea să vă prezint câteva motive ce mă recomandă ca fiind o alegere potrivită pentru acest job. Sunt o persoană sociabilă, prietenoasă si iubitoare. Îmi place să-mi petrec timpul in compania celor mici, de mică interacționând și având grija de ei.
Pe de altă parte, sunt o persoană creativă, fiind timp de 2 ani coordonatoarea departamentului artistic al liceului meu și consider că acest lucru este un plus, deoarece îi pot învăța pe copii diferite lucruri printr-o manieră interactivă.
Un alt lucru reprezentativ despre mine este că am terminat unul dintre cele mai bune licee din tara, Colegiul National Gheorghe Lazar, am avut media 9,51 in bac, iar din toamna voi incepe primul an in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, specializarea Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar.
Totodata, deși am o varsta frageda (19 ani jumatate), garantez că sunt o persoană serioasă și responsabilă. Timp de 2 ani jumatate am avut grija de o pereche de gemeni(2 baieti de cand aveau 4ani jumatate), doi fratiori de 5 si 9 ani si alti doi frati ( o fetita de 1 an si fratiorul ei de 3 ani).
De asemenea, am facut parte dintr-o organizație de voluntariat( INTERACT CLUB BUCUREȘTI), unde am organizat evenimente, le am coordonat și am cautat sponsori pt acestea.
Sunt de părere că atunci când este vorba de a lucra cu un copil este importantă conexiunea pe care o creezi cu el. Astfel, dacă considerați că motivația si abilitățile mele sunt oportune pentru a obține acest job, mi-ar placea să vă cunosc și pe dvs. și pe cel mic.

Telefon: vizibil doar pentru membri

FacebookInstagram

0 recomanda
Loc de munca

Timp: agreat de comun acord

Plata: de la 25 RON pentru o ora

Au pair: neinteresat

Experienta: 2 ani

Bona
  • Pot lucra de acasa

  • Pot lucra cu persoane cu dizabilitati

  • Pot lucra cu animale

  • Pot iesi afara cu copiii

  • Pot face cumparaturi

  • Pot gati

  • Pot face curatenie

  • Am permis de conducere

  • Autoturism personal

  • Nefumator

 

As lucra cu

  1. Bebelusi, 0-1 ani

  2. Copii mici, 2-3 ani

  3. Prescolari, 4-6 ani

  4. Scolari, 7-11 ani

  5. Adolescenti, 12-18 ani

 

Pana la 1 copil

Educatie

Universitar

Institutie: Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei

Specialitate: Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar

Limbi straine: Engleza